IP-telefoni til ethvert hjem

Har du en internetforbindelse i dit hjem, kan du få meget billig telefoni. Især i forhold til traditionelt fastnet. Telebonus giver os et indblik i, hvordan det fungerer – og hvad IP-telefoni er.

IP-telefoni, VoIP, internet telefoni – kært barn har mange navne… IP telefoni anvender datanettet til at foretage samtaler. I starten har det mest været anvendt af virksomheder med mange telefoner, dels fordi det er meget billigere, dels fordi det giver mange flere muligheder for kommunikation mellem medarbejderne og med kunderne. IP er blot en forkortelse for ’internet protokol’, og VoIP står for ’Voice over IP’.

I dag erstatter IP-telefoni de traditionelle fastnettelefoner i mange private hjem, fordi det blot kræver en internetforbindelse, og det er der nu i langt de fleste hjem.

Da IP-telefoni blot anvender den internetforbindelse, du i forvejen betaler for, er det meget billigere end traditionel fastnettelefoni, hvor du desuden betaler et fast beløb for at have adgang til telefonnettet.

Du beholder endda dit ’gamle’ telefonnummer, som familie og venner i forvejen kender.

Ganske enkelt at sætte op

Du bestiller IP-telefoni hos Telebonus, hvor det er samlet i én pakke med internetforbindelse.

Næsten alle anvender en ’Gør det selv’-løsning. Den er gratis, og der følger en let forståelig vejledning med.

Din almindelige fastnettelefon kobler du til den medfølgende Homebox (der også fungerer som Wifi router). Det er simpelt at samle, og du kan genanvende de stik og ledninger, du allerede har i hjemmet.

Skulle du alligevel ønske, at der kommer en tekniker og installerer det for dig, kan det sagtens lade sig gøre – dog mod en mindre betaling.

Hvorfor IP Telefoni?

Kombinerer du internetabonnementet med IP-telefoni, er der mange penge at spare – oftest mellem 1.500 – 2.000 kr. per år. Da du benytter internettet – og ikke telefonnettet – er det stort set kun samtalerne, du betaler for.

Telebonus – der er skabt i samarbejde med Forbrugsforeningen – har et rigtigt godt tilbud, hvor internetforbindelsen og IP telefoni er samlet i én pakke.  

BonusInfo:

Du optjener 10% bonus på dit abonnement og dine samtaler hos Telebonus. Telebonus er skabt alene til medlemmer af Forbrugsforeningen.

 

 

Kontakt os

Telebonus
Klintehøj Vænge 19
DK-3460 Birkerød

Man-tors 9.00-16.00

Fredag 9.00-15.00

Frokostlukket 12.00-13.00

Telefon: 70 30 12 40

Mail: kundeservice@telebonus.dk

7 gode grunde

• Optjen 10% bonus på dit telefonabonnement
• Ring både via Telenor og TDC netværk
• Behold dit nuværende nummer
• Behold dine nuværende telefoner og stik
• Enkel og hurtig tilmelding
• Du mærker ikke skiftet
• Ring billigere som medlem

.

Læs mere

Den uundværlige mobil

Fast bredbånd eller mobilnet?

IP-telefoni til ethvert hjem

Internet of Things - IoT

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtage vores seneste tilbud samt nyheder.