Brug den nu med omtanke

Den er lige ved hånden. Den er i kontakt med alt og alle. Mobiltelefonen gør os så nysgerrige, at vi dårligt kan holde fingrene væk. Telebonus guider os på vej til takt og tone for mobiler – og til ikke at betale mere end højst nødvendigt.

Mobiltelefonen er blevet en meget vigtig del af vores liv. Data forbruget, chat, SMS osv. har for længst overhalet den oprindelige ide med en mobiltelefon: nemlig det at ringe og tale med hinanden.

Vi bruger den så meget, at mange steder direkte indfører regler for anvendelse af mobilen. – Men overordnet drejer det sig jo om at vise respekt for dem, der er i din nærhed, mener Telebonus.

Lad den ligge

Er du sammen med andre, til møde på dit arbejde eller til en middag – så læg din mobil væk og vær til stede. Værdsæt dem du er sammen med. Det opkald, den SMS eller den snapchat behøver ikke blive besvaret lige med det samme.

Venter du et vigtigt opkald, så gør opmærksom på det. Så er det mere accepteret, at du svarer, når den ringer. 

Er du ude i offentlige rum, i indkøbscentret, toget eller måske fitness centret – så sæt den på lydløs. Du har garanteret selv oplevet, hvor ubehageligt det kan være, når andre fører en højlydt, ganske privat samtale, som du er tvunget til at lytte med på.

Selvom loven siger, at vi ikke må bruge håndholdt mobil, når vi kører bil eller cykel, er der alligevel alt for mange, der gør det. En ting er bøderne, værre er det, at du er til stor fare for andre. Vær nu opmærksom i trafikken!

Undgå ekstra regninger

Når vi er ude og rejse vil vi også gerne anvende mobilen. Mange mobiloperatører har ’roaming’ inkluderet i deres abonnement, men du skal alligevel være opmærksom. Det kan blive dyrt at anvende din mobiltelefon, hvis du kommer på et ’forkert’ netværk. Fx er netværket på færgen på vej til Oslo eller Tyskland et såkaldt ’maritimt’ netværk, hvor EU-roaming ikke gælder. Så husk at bruge mobilen med omhu og nyd ferien og undgå ekstra mobilregninger.

Betal ikke for meget

Mange har en mobil pakke, der ikke passer til deres mobilforbrug, fordi du kun anvender en brøkdel af det, der er i den mobilpakke, de har købt. De betaler for meget. Telebonus har forskellige pakker, der dækker meget forskellige behov. Vælg en pakke, der passer dit behov – og du får endda bonus på de gode priser.

Vi kan ikke undvære vores mobil – men lad os bruge den med omtanke.

 

BonusInfo:

Du optjener 10% bonus på dit abonnement og dine samtaler hos Telebonus. Telebonus er skabt alene til medlemmer af Forbrugsforeningen.

Kontakt os

Telebonus
Klintehøj Vænge 19
DK-3460 Birkerød

Man-tors 9.00-16.00

Fredag 9.00-15.00

Frokostlukket 12.00-13.00

Telefon: 70 30 12 40

Mail: kundeservice@telebonus.dk

7 gode grunde

• Optjen 10% bonus på dit telefonabonnement
• Ring både via Telenor og TDC netværk
• Behold dit nuværende nummer
• Behold dine nuværende telefoner og stik
• Enkel og hurtig tilmelding
• Du mærker ikke skiftet
• Ring billigere som medlem

.

Læs mere

Den uundværlige mobil

Fast bredbånd eller mobilnet?

IP-telefoni til ethvert hjem

Internet of Things - IoT

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtage vores seneste tilbud samt nyheder.