Fast bredbånd eller mobilnet?

Dit valg af internet i hjemmet bør afhænge af, hvad og hvor meget du skal bruge det til. Og ikke mindst hvad du vil betale. Telebonus giver her lidt forklaringer og hjælp.

Vi bruger internettet til mange ting. Ud over vores computer bruger vi tablets som fx iPad, mange streamer musik og tv eller hører radio via internet. Snart bliver det også mere almindeligt med Mobile Calling, hvor vi kan benytte internetopkoblingen til at foretage mobile opkald fra.  

Efterhånden som vores hjem bliver mere teknologiske, kobler vi flere og flere ting på, som vi kan styre: gardiner, varme, målere og fx. alarmsystemer som Smart Home.

Og pludselig kræver kameraer, ure, løbebånd og andre nyanskaffelser internet bare for at fungere.

Efterhånden bliver vi derfor meget afhængige af en god og stabil internet forbindelse.

Brug bare løs med fast internet

Telebonus, der er skabt sammen med Forbrugsforeningen, tilbyder både internet via fast bredbånd og mobilnet.

Den faste netforbindelse er oftest en meget stabil forbindelse, hvor du ikke skal tænke over, hvor meget du bruger. Børnene, gæster og andre kan bare bruge løs. Kapaciteten (mængden af data) er ubegrænset; prisen afhænger ofte af hastigheden.

Hos dit teleselskab eller leverandøren kan du få at vide, hvilken hastighed og dækning du kan få på din adresse. Dækningen forbedres løbende i det meste af Danmark.

Fast internet leveres enten gennem de kendte telefonlinjer, en fiberforbindelse eller via antennestikket.

Med på farten

Mobilt internet derimod, leveres via antenner i det mobile netværk og kræver normalt ingen installationer. Du betaler for den mængde date, du ønsker. For nogle er 5-10 GB pr. md. rigeligt, mens det ikke rækker langt til fx streaming af tv.

Den største fordel er, at du – modsat fastnet - altid har netforbindelsen med dig. De fleste steder i landet er der en rimelig dækning. Da du deler den maksimale kapacitet i nettet med andre, kan det nogle gange føles langsomt.

Lave priser med Forbrugsforeningen

Fast internet har en pris pr. måned, der typisk afhænger af hastigheden. Hos Telebonus koster den faste bredbåndsforbindelse 255 kr. pr. md. (med hastighed på 50/5 Mbit) og du får den bedste hastighed, der er mulig på din adresse. Bliver hastigheden bedre i nettet, sættes denne automatisk op. Du skal altså ikke beslutte, hvilken hastighed du ønsker.

Mobilt internet afhænger af mængden af data og koster hos Telebonus fra 119 kr. til 179 kr. pr. md.

 

BonusInfo:

Du optjener 10% bonus på dit abonnement og dine samtaler hos Telebonus. Telebonus er skabt alene til medlemmer af Forbrugsforeningen.

 

 

Kontakt os

Telebonus
Klintehøj Vænge 19
DK-3460 Birkerød

Man-tors 9.00-16.00

Fredag 9.00-15.00

Frokostlukket 12.00-13.00

Telefon: 70 30 12 40

Mail: kundeservice@telebonus.dk

7 gode grunde

• Optjen 10% bonus på dit telefonabonnement
• Ring både via Telenor og TDC netværk
• Behold dit nuværende nummer
• Behold dine nuværende telefoner og stik
• Enkel og hurtig tilmelding
• Du mærker ikke skiftet
• Ring billigere som medlem

.

Læs mere

Den uundværlige mobil

Fast bredbånd eller mobilnet?

IP-telefoni til ethvert hjem

Internet of Things - IoT

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtage vores seneste tilbud samt nyheder.